Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nostale oplaca sie?

seba5050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio zauwazylem nostale na necie i bardzo chcialbym zagrac i tutaj moje pytania.

1)Oplaca sie grac? Szybko sie nudzi??

2)Kim najlepiej grac.

3)Ogolnie trudna gierka czy fajna i przyjemna?

Z gory dzieki beda lajki

Opublikowano

1) Myślę ze po tym co robi GF nowi gracze bez kupowania ND za prawdzie pieniądze, nie powinni zaczynać

2) Zależy co lubisz, każda postać ma swoje + i - . Lubisz tankować? Graj wojem. Lubisz pomagać drużynie? Mag jest dla ciebie! Lubisz rozwalać wszystko swoimi AoE? Łucznik jest w tym wspaniały

3) Zależy. Wojownik na mniejszych lvl jest słaby, mag podobnie ale ma łatwiej, łucznik ma najłatwiej (przez co dosyć szybko się nudzi) Ale 90+ to mag jest kosą i według mnie jest dobrym wyborem

Opublikowano

1) Tak gra sie fajnie, ludzie placza bo GF ''psuje gre''. nie ladujesz ND nie ma problemu..

2) Nie ma najlepszej postaci. Lucznik ma sredni dmg i sredni armor, jak dla mnie nudne SP. Mag ma mega wielki DMG i przyjemne dla mnie SP ale jest papierowaaaatyyyy. Wojownik ma niski DMG ale tankuje wszystko jak chce, latwa postac bo nie wymaga pro EQ no i SP nawet przyjemne ;x

3) Przyjemna kiedy znajdziesz swoja klase ;) ogolem ludzie spoko, fajnie sie gra atmosfera mila. Polecam jak najbardziej :)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ogolnie gra jest bardzo fajna

W 4 dni wbilem 44 lvl mag :D gram tak po 4 godziny dziennie

Kumpel ogarnal mi krzaka wodnego przydal sie na poczatku a sam zdazylem zarobic juz z 7-8kk :P

Polecam serwer Avalon i granie magiem poprostu jak dla mnie najlepsza profesja

Aha i bez wysylania smsow tez da sie grac i to nawet dobrze :D

Opublikowano

Według mnie to tak:

1.Opłaca się grać,gra szybko się nie nudzi ^^

2.Ja oficjalnie gram łucznikiem i mi się podoba,możesz grać w sumie każdym bo każda postać jest dla każdego fajna.

3.Gierka Fajna i przyjemna :)

Opublikowano

Fajna gra, aż mi jej szkoda większość tamtejszych ludzi psuje ją. Wspomnieć to co było 3 lata temu ahh :).

Bierz łuka lub maga. Woj szybko się nudzi. Eq na łuka jest drogie, ale jak już kupisz lepsze to kosa. Na maga eq tanie na 90, a nawet przed niszczy wszystko co się da.

Gra jest dosyć łatwa jeśli wiesz o co chodzi.

Opublikowano

1. Bez problemu pogras se bez Nos Dolarow.

Grac sie oplaca - bardzo duzo eventow, co godzine BB, Lodolamacze, LoD.

2. Najlepiej chyba grac magiem ;)

3. Fajna gra i przyjemna. Ludzi gra od zajeba#ia. Ch2 ciagle pelne, ludu wiecej niz na metku ;d

Polecam serwer S1:Avalon.

@Edit:

GMi czesto wchodza na serwer. Gram juz od 3 lat i jeszcze mi sie nie znudzilo.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...